تعداد اسللاید : 43
سطح پاورپوینت : متوسط
حجم فایل : 4MB
مطالب موجود در فایل
در بازارهای بورس قشر وسیعی از سرمایه گذاران به لحاظ شغل، تحصیلات و تجربه وجود دارند. هرگروه با توجه به تخصص خود شیوه ای خاص را جهت تجزیه و تحلیل بازار بورس و سهام شرکت ها برگزیده و اقدام به خرید و فروش سهام می کنند.
قیمت سهام هر لحظه بر اثر تغییرات عرضه و تقاضای بازار قابل تغییر است . اگر تعداد خریداران یک سهم از تعداد فروشندگان آن بیشتر باشد، یعنی تقاضای خرید یک سهم بیشتر از عرضه آن باشد، قیمت آن سهم افزایش می یابد و بر عکس. درک عرضه و تقاضا و تغییرات قیمتی ناشی از آن بسیار آسان است. اما آنچه دشوار است ، فهم آن چیزی است که به تغییرات عرضه و تقاضا در بازار سهام می انجامد و سبب میشود برخی خواهان یا خریدار سهم خاصی شوند و برخی دیگر رویگردان یا فروشنده آن باشند.
برای تشریح این رفتار نظریه های مختلفی شکل گرفته است. اما یک نظریه اصلی درباره آن این است که تغییرات قیمت یک سهم بازتاب دهنده دیدگاه شخصی سرمایه گذاران نسبت به ارزش شرکت ناشر آن است.از این دیدگاه قیمت یک سهم همواره با ارزش واقعی یا ذاتی آن برابر نیست. در این راستا تحلیل بازارهای مالی اغلب به دو دسته تحلیل بنیادی و تکنیکال منجر می شود. هر دو نوع تحلیل رویکردهای متفاوتی برای تصمیم گیری در زمینه تجارب یا سرمایه گذاری در بازارهای مالی دارد. استفاده از تحلیل بنیادی و تکنیکال میتواند در تصمیم گیری خرید یا فروش سهام نقشی راهبردی ایفا کند. بدین منظور به کارگیری تحلیل بنیادی در یافتن ارزش ذاتی یک سهم و تحلیل تکنیکال در یافتن زمان مناسب برای خرید یا فروش آن نقشی موثر دارد.
تحلیل تکنیکال عبارت است از به کارگیری داده های خاصی از بازار به منظور تجزیه و تحلیل وضعیت کلی بازار سهام و سهام عادی به صورت جداگانه. اغلب به این روش، روش تجزیه و تحلیل بازار یا تجزیه و تحلیل داخلی نیز گفته می شود.
تحلیل تکنیکال بر تعیین قیمت ها از طریق تعامل عرضه و تقاضا مبتنی است و خوش بینی و یا بدبینی افراد موجود در بازار را نشان می دهد.
تحلیل بنیادی بر این فرض استوار است که هر اوراق بهاداری (و بازار در کل) دارای یک ارزش ذاتی یا یک ارزش صحیح بر اساس برآوردهای سرمایه گذار است. این ارزش تابعی است از متغیر های بنیادی شرکت که برای ایجاد بازده مورد انتظار و ریسک مربوط به آن با هم ترکیب می شوند.